Raketen abonnemang

Inkluderar vår APP, larmcentral, väktartjänst & E-sim backup

Raketen abonnemang för 399kr/mån tecknas separat efter köp av önskat larmpaket.

I vårt abonnemang ingår det att ditt Raketen hemlarm är uppkopplat dygnet runt till vår certifierade larmcentral som övervakar larm som exempelvis inbrott, brand eller vattenläckage i ditt hem eller fritidshus. Till dom flesta orter med omnejd erbjuder vi väktare med utryckning vid ett larm, kontakta oss för mer information om vår väktartjänst.

Vår app Raketen larm ingår i abonnemanget och laddas ner från valfri plattform. Appen stödjer både Android och IOS iPhone telefoner och surfplattor. Ett E-sim från Telia ingår utan kostnad som backup. Telia E-sim ser till att ditt hemlarm är uppkopplat mot vår larmcentral även vid eventuella strömavbrott i din bostad. Möjlighet att ansluta fler tillbehör till hemlarmet finns såsom sensorer, kameror eller smarta hemmet produkter utan extra kostnad till ditt Raketen abonnemang förutom inköpet av de produkter du väljer till utanför ditt startpaket. Om din bostad eller fritidshus saknar internetuppkoppling så finns möjlighet att köpa till 1GB surf för 119kr per månad.

Med ett Raketen hemlarm ökar du din trygghet i hemmet. Ditt hemlarm ger dig möjligheten att övervaka ditt hem oavsett var i världen du befinner dig. Framtida tjänster som kommer att erbjudas är bland annat extra trygghet i hemmet genom vård & omsorgstjänster, hemleveranser, energitjänster m.m. Till de flesta orter med omnejd erbjuder vi väktartjänst tillsammans med centrala och lokala säkerhetsbolag.

Hur fungerar det

Vid köp av ett hemlarm så kan man välja att direkt betala produkterna eller att delbetala valda produkter på upp till 24 månader via Klarna. Raketen abonnemang för 399kr/mån tecknas separat efter köp av önskat larmpaket.

Vid beställning av ett Raketen abonnemang på 24 månader tillkommer 199kr i startavgift, vid tecknande av 36 månaders abonnemang utgår 10kr i startavgift för start av fakturering eller dragning från betalkort. Efter köpet skickas valda produkter hem till din folkbokföringsadress. Du kan själv välja att installera produkterna enligt bifogade installationsanvisningar eller få hjälp med installationen i hemmet via våra partners.

Tvillingabonnemang

Välj till ett tvillingabonnemang till ditt fritidsboende för halva abonnemangskostnaden. Kräver ett ordinarie Raketen larmabonnemang. Till ett huvudabonnemang kan man ansluta max två tvillingabonnemang. Om ditt fritidshus saknar internetuppkoppling så finns möjlighet att köpa till 1GB surf för 119kr per månad.

Kontakta oss för rådgivning, hjälp med din beställning eller andra frågor på telefon eller e-post!

Raketen abonnemang

399 kr / mån

24 eller 36 månaders bindningstid. 199 kr startavgift på 24 månader.
399,00 kr på den sista dagen varje månad och en registreringsavgift på 199,00 kr
399,00 kr på den sista dagen varje månad och en registreringsavgift på 10,00 kr

Mobildata 1 GB

119 kr / mån

Om din bostad eller fritidshus saknar internetuppkoppling så finns möjlighet att köpa till 1GB surf för 119kr per månad. Kräver ett ordinarie Appsolut abonnemang.

Tvillingabonnemang

149 kr / mån

Välj till ett tvillingabonnemang till ditt fritidsboende för halva abonnemangskostnaden.