Raketen erbjuder nu bredband i Kramfors

Raketen expanderar till Kramfors

Raketen har nyligen expanderat sin bredbandstjänst till Kramfors, vilket ger invånarna tillgång till snabbt och pålitligt internet. Med bredbandshastigheter från 10/10 Mbit/s till hela 1000/1000 Mbit/s, kan Raketen möta alla behov, oavsett om du streamar, arbetar hemifrån eller spelar online.

Lokal och hjälpsam support

För att säkerställa att kunderna i Kramfors får den bästa upplevelsen, planerar Raketen att erbjuda lokal och hjälpsam support. Deras kundtjänstteam är redo att hjälpa till med installation, felsökning och alla frågor som kan uppstå. Med lokal närvaro kan Raketen garantera snabb och effektiv service.

Fördelar med Raketen bredband

Raketen skiljer sig från andra leverantörer genom att erbjuda bredband utan bindningstid och med en månads uppsägningstid. Detta ger kunderna i Kramfors flexibilitet och frihet att anpassa sina internetplaner efter sina behov. Dessutom är installationsavgiften låg, vilket gör det enkelt att komma igång.

Hur du beställer

Att beställa bredband från Raketen är enkelt och smidigt. Besök deras webbplats, ange din adress och välj den hastighet som passar dig bäst. Raketen tar hand om resten och ser till att du snabbt blir uppkopplad med en stabil och pålitlig internetanslutning.

Framtida planer

Raketen planerar att fortsätta expandera sin tjänst i regionen och erbjuda ännu fler innovativa lösningar för både privatpersoner och företag. Deras mål är att bli den främsta bredbandsleverantören i Kramfors och omgivande områden genom att leverera högkvalitativa tjänster och enastående kundsupport.