Kommer du från Kramfors?
 Då hjälper vi dig med bredbandet

Sök efter din adress

Ange din adress för att se vad du kan få.

Få snabbt bredband i Kramfors

Nu kan du få riktigt snabbt och stabilt bredband i Kramfors med Raketen. Oavsett om du behöver en snabb uppkoppling för att streama filmer, spela spel eller jobba hemifrån, har Raketen något för dig.

Övriga produkter

Uppstart vårkampanj

Från 399 kr/månad med 24 månaders bindningstid. Första tre månaderna gratis. Centralenhet och brandvarnare (värde 3.500 kr) ingår. Komplettera med sensorer.

Hemlarm

Våra hemlarm erbjuder ett komplett skydd för ditt hem, med funktioner som rörelsedetektering, inbrottslarm och brandvarning.

Kameror

Vill du ha professionella kameror som enkelt kan integreras med ditt befintliga hemlarmssystem, vilket ger ett komplett skydd för ditt hem.

Vi levererar bredband med mediateknik i Kramfors

Raketen är stolta över att samarbeta med Mediateknik för att leverera snabbt och pålitligt bredband i Kramfors. Genom att kombinera vår lokala närvaro och expertis med Mediatekniks avancerade teknologilösningar, säkerställer vi att invånarna får tillgång till högkvalitativ internetuppkoppling.

Därför kan du lita på oss för stabil och snabb internetanslutning. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda de bästa bredbandslösningarna och överlägsen kundservice. Detta innebär att du kan njuta av en förstklassig internetupplevelse i hela Kramfors kommun.

Frågor & svar

Vilka bredbandshastigheter erbjuds i Kramfors?

Vi erbjuder hastigheter från 10/10 Mbit/s till 1000/1000 Mbit/s, beroende på din plats och behov. Därför kan du alltid hitta en hastighet som passar just dig.

Ja, vi erbjuder lokal support i Kramfors för att hjälpa dig med installation och tekniska frågor. Så du kan alltid räkna med snabb och effektiv hjälp.

Installationstiden varierar, men det tar vanligtvis 1-2 veckor från beställning till att du är uppkopplad. Därför kan du snart njuta av ditt nya bredband.

Nej, vi erbjuder bredband utan bindningstid och med en månads uppsägningstid. Så du har full flexibilitet att anpassa ditt abonnemang efter dina behov.

Ja, Raketen täcker hela Kramfors kommun med sina bredbandstjänster. Därför kan du få pålitligt bredband oavsett var du bor i kommunen.